Mae Car Driving (Araba oyunu ) Gizlilik politikası

 Mae Car Driving Araba Oyunu Gizlilik Politikası

Son Güncelleme: [14.08.2024]

Legent Games olarak, Mae Car Driving Araba Oyunu kullanıcılarının gizliliğine tam anlamıyla saygı gösteriyoruz. Bu Gizlilik Politikası, oyunumuzda kişisel bilgilerinizi nasıl topladığımızı, kullandığımızı ve koruduğumuzu açıklamaktadır. Ancak, Mae Car Driving Araba Oyunu'nda kişisel bilgi toplama yapılmamaktadır ve cihazınıza erişim izni talep edilmemektedir.

1. Bilgi Toplama

Mae Car Driving Araba Oyunu’nu kullanırken hiçbir kişisel bilgi toplamayız. Adınız, e-posta adresiniz, telefon numaranız gibi kişisel bilgileri toplamak, saklamak veya işlemek gibi bir uygulamamız bulunmamaktadır.

2. Cihaz Erişim İzinleri

Mae Car Driving Araba Oyunu, cihazınıza hiçbir erişim izni talep etmez. Cihazınızın kamera, mikrofon, konum bilgileri veya diğer kişisel verilere erişim sağlama gibi bir işlevi yoktur. Oyunumuzda herhangi bir cihaz özelliğine erişim istemiyoruz.

3. Üçüncü Taraflarla Paylaşım

Topladığımız hiçbir kişisel bilgi olmadığından, bu bilgileri üçüncü taraflarla paylaşmamız söz konusu değildir. Ayrıca, üçüncü taraflara veri aktarımı yapmamaktayız.

4. Güvenlik

Kişisel veri toplamadığımız için veri güvenliği ile ilgili herhangi bir işlem gerekmemektedir. Bununla birlikte, oyunun genel güvenliğini sağlamak amacıyla uygun teknik önlemleri almaktayız.

5. Çocukların Gizliliği

Mae Car Driving Araba Oyunu, 13 yaşın altındaki çocuklara yönelik değildir. 13 yaşın altındaki çocuklardan bilinçli olarak kişisel bilgi toplamayız. Eğer çocuğunuzun kişisel bilgilerinin toplandığını düşünüyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin.

6. Gizlilik Politikasındaki Değişiklikler

Bu Gizlilik Politikası zaman zaman güncellenebilir. Politikanın güncel halini incelemenizi öneririz. Yapılan değişiklikler hakkında bilgilendirilirsiniz.

İletişim

Gizlilik politikamız hakkında herhangi bir sorunuz varsa, bizimle şu yollarla iletişime geçebilirsiniz:

  • E-posta: [oyunkurulum38@gmail.com]

Mae Car Driving Araba Oyunu’na olan ilginiz için teşekkür ederiz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar